Draaidag voor Høken & Hakselen Weekend Festival!

Julia Birel
26
July 2024

In juli organiseerden én faciliteerden we een draaidag voor Høken & Hakselen Weekend Festival, met hierin niemand minder dan de enige echte: Boer Bennie!

Høken & Hakselen Weekend Festival

Twee dagen lang feest, 20+ acts en 10.000 bezoekers. Dat is Høken & Hakselen Weekender Festival. Høken & Hakselen staat ondertussen bekend als ‘s werelds grootste maisfeest waarbij duizenden boeren vieren dat het mais weer van het land is. En dit evenement is zo in trek, dat het sinds 2015 ieder jaar ruim voortijdig is uitverkocht.

Sinds de oprichting van Høken & Hakselen in 2015, verzorgen wij de marketing. We hebben de groei van een indoor evenement naar een heus outdoor weekendfestival dan ook van dichtbij mogen meemaken. Wij zijn er trots op!

Het is ongekend hoe boeren kunnen feesten, dat moet je écht meemaken. En precies dat gevoel wilden we graag vastleggen in een aantal promotievideo's. We startten met het uitdenken en uitwerken van verschillende concepten en scripts. Daarnaast organiseerden we een brainstorm met verschillende boeren. We dachten na over wie de doelgroep goed aan kon spreken, en vonden in Boer Bennie een geweldige Høken & Hakselen-ambassadeur. 

Nadat de concepten steeds meer vorm kregen en de scripts uitgeschreven waren, kwamen wij in de regelmodus: projectmanagement to the max - laten we maar zeggen. Van het regelen van een locatie om te shooten, tot het in huis halen van diverse props en de briefing en afstemming met de videograaf: we love it, when a plan comes together.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de behind the scenes video én volg Høken & Hakselen op Instagram en TikTok voor de volledige video’s.